Solv kjøper Hey Ho Let´s Go

1.7.2021

Vi styrker vår markedsposisjon innen nyskaping, design og merkevarebygging gjennom kjøpet av Hey-Ho Let’s Go.

- Dette blir utrolig bra! Vi er stolte over at gjengen fra Hey-Ho Let’s Go blir del av et nytt, forsterket design- og nyskapingsteam i Solv. De har lang erfaring med å utvikle sterke merkevarer, nye produkter og tjenester – og gode brukeropplevelser. Vi tror at vi sammen kan levere enda bedre enn vi gjør hver for oss, sier Øyvind Helland, leder av Solv sitt design- og nyskapingsteam.

Digitale muskler

Med disse nye medarbeiderne på laget, vil Solv utvide sitt tjenestetilbud innen strategisk og visuelt design. Vi gleder oss til å utvikle gode brukeropplevelser, nye digitale tjenester – og sterke merkevarer – i samarbeid med kundene til Hey-Ho Let’s Go og Solv.

- Digitalisering og ny teknologi byr på både utfordringer og spennende muligheter når det gjelder merkevarebygging og storytelling. Vi har vært på jakt etter en partner som kan gi oss større digitale muskler. Nettopp dette fant vi i Solv. Vi er stolte og glade for at vi nå blir en del av et Stavanger-basert selskap med vekstambisjoner. Vi tror både våre ansatte og våre kunder vil sette pris på både den kompetansebredden og -dybden som Solv nå kan tilby, sier Bjarne Uldal, daglig leder i Hey-Ho Let’s Go.

Vi er allerede i gang

Fra 15. juli er vi i gang for fullt med den nye enheten, men er allerede i spennende samtaler med bedrifter som ønsker å forsterke sin markedsposisjon ved hjelp av vårt utvidede designteam.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Øyvind Helland:

Tlf. 41129502

Bjarne Uldal:
Tlf. 91547653