Lederintervjuet: Full fart mot nye veier for John Harald og utviklerne!

25.6.2024

2024 fikk en pangstart, og plutselig var det snart sommer. Nå kan leder John Harald og resten av utviklerne legge tidenes beste vår bak seg, og stupe med hodet først inn i det vi er helt sikre på blir en spennende og innholdsrik høst.

– Utviklingsteamet har vært helt utsolgt og alle har hatt masse å gjøre. Stemningen er god både hos kundene og hos oss, og vi har det kjekt!, forteller John Harald Brattåker, leder for utviklingsteamet i Solv.

Utvikling er for tiden i gang med en hel haug med spennende prosjekter. Mange baller i lufta krever flere spillere på banen, og John Harald er på leting etter flere dyktige utviklere, samtidig som han sørger for at de vi allerede har blir tatt vare på.

– Det er mye kjekt på gang, og mye spennende i vente. AI/KI er på full fremmarsj, og vil sannsynligvis endre litt på hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Det er utrolig spennende! Fremover gjelder det å ligge litt i forkant, slik at vi kan utforske hvilke muligheter dette gir oss i fremtiden. Jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med så mange flinke folk. Måten vi samarbeider på, og de gode, innovative løsningene vi kommer frem til, viser virkelig den styrken vi har. Fremover skal vi fortsette å ta vare på hverandre, ha det kjekt på jobb og fortsette å jobbe med entusiasme, lagspill og integritet, sier John Harald.

Godt tempo, god stemning og effektiv problemløsning. Det er John Harald og gjengen i utvikling, det. Heldige oss!