For et år det har vært, Morten!

15.12.2021

Morten Nessler klarer knapt å holde elsykkelen i ro. I 2021 har Solv utviklet seg kraftig som selskap, fått nye bein å stå på, blitt mer solide – og folka er fornøyde. Da smiler Morten.

- Jeg er så fornøyd med masse! Det er egentlig utrolig, for høydepunktene har stått i kø, selv om året på så mange måter har vært – og er fremdeles – annerledes enn normalen. Bare følg med, sier Morten, trekker pusten – og gir gass:

  • 20 nye ansatte i 2021, pluss fem, seks, sju på vei inn.
  • Styrket kultur med tydelig fokus på entusiasme, lagspill og integritet.
  • Solid, finansiell og strategisk partner på plass i mai, da Visolit (nå Advania) kjøpte 51 prosent av Solv.
  • En haug med spennende prosjekter for eksisterende – og nye kunder.

Tre kjøp i sommer

- Dessuten gjorde vi tre utrolig spennende kjøp i sommer da gjengen i Hey Ho Let´s Go ble del av Solv, det samme gjorde de dyktige folkene i Kefi og Advivo. I sum har vi styrket oss kraftig langs dimensjonene rådgivning, design og utvikling, i tillegg til rekruttering, sier Morten Nessler, som peker på følgende områder han er fornøyd med på den interne arenaen:

- Medarbeidertilfredshetsundersøkelsen (puh!) har aldri vært bedre enn i 2021. Det er utrolig bra! Jeg er så takknemlig som får jobbe med en fantastisk gjeng som vil hverandre vel, som preges av entusiasme, lagspill og integritet. Vi SKAL tenke på hele menneskene, på hele kundene, på hele leveransene. Vi SKAL ha peace of mind i alt vi gjør. Og folka er fornøyde!

Sier Nessler, puster og tar ny sats:

Utvikle folkene våre

- Dessuten gleder det meg enormt at vi i høst har kjørt et strategiprosjekt med hele gjengen involvert. Det er mye i Solv som er glimrende, men det er også mye som kan bli bedre:

  • Vi skal bli enda flinkere til å utvikle det viktigste vi har; folkene våre.
  • Vi skal øke lønnsomheten, jobbe mer effektivt, ta oss bedre betalt for arbeidet vi gjør.
  • Vi skal ha de aller kuleste prosjektene!

Det er jammen ikke rart at vi gleder oss til 2022. Stay tuned, the best is yet to come!