Skretting på HavExpo 2022: Frisk som en fisk!

Kunde
Skretting
Tjeneste
Sterke merkevarer
Lansert
2022
Solv har hatt et langt og godt samarbeid med fiskefôrprodusenten Skretting. Tidlig i 2022 ba de om hjelp til å utvikle et standkomsept for fagmessen Havexpo 2022. Ønsket var å kunne stille med en stand som var innbydende, som skilte seg ut og som tydelig kommuniserte det helsefaglige arbeidet til Skretting.
Mennesker på stand'en til Skretting, i forgrunnen ser man den ene, gjennomsiktige veggen til stand'en, det er et blåaktig lys på bildet

Hvordan jobbet vi?

I prosjektet har Solv bistått i hele prosessen – fra utvikling av konsept via valg og dialog med leversandører til oppsyn med produksjon av visuelle elementer og rigging av standen i forkant og på selve dagen.

Vi besøkte Skrettings laboratorium og fikk innsikt i hvordan de jobber og hvilke instrumenter de bruker i forskningen.  Vi gikk gjennom en kreativ konseptprosess og presenterte deretter et par grunnkonsepter. Nå konseptet var valgt, foredlet vi dette i samarbeid med profesjonelle standbyggere. Solv stod for alt av design, tekst og kommunikasjon for øvrig.

Hva ble resultatet?

Standen fikk navnet "Frisk spm en fisk " – et kjent uttrykk, et muntert uttrykk og et uttrykk som griper essensen av temaet det handlet om: fiskehelse.

Standen ble gitt en furistisk feel, med transparente flater, illuminerte tekster og forskningsinspirerte dekorelementer . Slik formidlet Skretting sin rolle og posisjon som pioner og ledende aktør innen fiskefôr generelt og fiskehelse spesielt.

en samling av visuelle eleenter og fotografi til utstillngs-standen til Skretting

Standen skilte seg tydelig ut i mengden og fikk mye oppmerksomhet og rosende omtale. Kunden var svært fornøyd både med gjennomføring og endelig resultat.