Bare fordeler i sikte

Kunde
Bate
Tjeneste
Gode brukeropplevelser
Nye digitale løsninger
Sterke merkevarer
Lansert
2022/2023
Bate er et gammelt norsk ord som betyr fordel – et bedre navnevalg på et boligbyggelag skal man lete lenge etter! Helt siden 1946 har selskapet jobbet beinhardt for å skape trygghet for sine medlemmer, og hjulpet rogalendinger med å finne sin optimale bo-løsning. Nå ville Bate bli enda flinkere til dette. Derfor ba de Solv om hjelp til å utvikle digitale løsninger som kunne forenkle kundereisen – deriblant en ny medlems-app.

Stikkordet var forenkling – den gamle appen hadde en mengdeunødige funksjoner og gjorde kundereisen vanskelig. Målet var å skape en solidløsning som fungerer godt, og som hadde en tydelig Bate-profil. Det handlet ogsåom å skape en "feelgood"-effekt gjennom glimt i øyet – et lekentuttrykk og bruk av blant annet illustrasjon (inkludert "pappatarer"!)og animasjon. Bate er personlige!

Bates medlemmer, med sine ulike preferanser og interesser, har nå fått en app som er "spisset" og enklere i bruk, oghar store knapper som gjør det lett å vite hvordan du skal navigere. Du kan tilog med velge å få info (kampanjer, medlemsfordeler) tilpasset dine interesser.

Dette løftet setter startskuddet for Bates digitale vei videre, oglegger til rette for at de i fremtiden selv skal kunne bygge nye digitaleløsninger for medlemmene sine. Uttrykket «langt framme i skoene» passer godt påBate; prosessen har vært preget av stor iver og entusiasme fra dag én. Her erdet bare fordeler i sikte, vi gleder oss til fortsettelsen!

Dette har vært et krevende, men viktig prosjekt for Bate. Vi har samarbeidet tett sammen med Solv for å finne gode løsninger, og nå har vi en plattform som vi selv kan utvikle. Det gjør det lettere å treffe behovene til medlemmene og beboerne våre. Etter lanseringen fortsetter videreutviklingen, og vi vil legge til nye funksjoner som letter arbeidet for kundesenteret og øker nytten for kundene våre.

Karianne Haarr Nedrebø, kommunikasjonssjef og prosjekteier for Minside og medlemsapp.