Bare fordeler i sikte

Kunde
Bate
Tjeneste
Gode brukeropplevelser
Nye digitale løsninger
Sterke merkevarer
Lansert
2022/2023
Bate er et gammelt norsk ord som betyr fordel. Bedre navnevalg skal man lete lenge etter. Helt siden 1946 har selskapet jobbet beinhardt for å skape trygghet for sine medlemmer, og hjulpet rogalendinger med å finne sine drømmehjem. Bate ba Solv om hjelp, og svaret vårt var klart: Det skulle bare mangle!

Bate ønsket seg digitale løsninger som kunne forenkle kundereisen, og sørge for en mer smidig opplevelse av deres tjenester. Et sted der medlemmer enkelt finner fram til det de trenger, som gir Bates ansatte en mer effektiv arbeidshverdag, og muligheter for å vise frem sine prosjekter på en god måte.

Sammen med Bate har vi laget ny nettside, et «Min side»-verktøy og en helt ny medlemsapp. Forenkling var stikkordet, og alle avdelinger ble involvert i prosessen for å skape en solid løsning som fungerer godt, og som står i stil med Bates visuelle profil. Bate er et stort univers med flere ulike tjenester, og kundene deres har ulike preferanser og interesser. For å møte behovene til en så variert kundegruppe trengs det gode tekniske løsninger.

Nettsiden, min side og medlemsappen er deler av en helt ny og helt egen tjenesteplattform for Bate. For Bates medlemmer betyr dette enklere bruk og mer selvbetjening, for de ansatte betyr det bedre arbeidsflyt og større muligheter til å vise fram det de driver med. Plattformen setter startskuddet for Bates digitale vei videre, og legger til rette for at de i fremtiden selv skal kunne bygge nye digitale løsninger for medlemmene sine.

Uttrykket «langt fremme i skoene» passer godt på Bate, og prosessen har vært preget av stor iver og entusiasme fra dag 1. Her er det bare fordeler i sikte, vi gleder oss til å se fortsettelsen!


Dette har vært et krevende, men viktig prosjekt for Bate. Vi har samarbeidet tett sammen med Solv for å finne gode løsninger, og nå har vi en plattform som vi selv kan utvikle. Det gjør det lettere å treffe behovene til medlemmene og beboerne våre. Etter lanseringen fortsetter videreutviklingen, og vi vil legge til nye funksjoner som letter arbeidet for kundesenteret og øker nytten for kundene våre.

Karianne Haarr Nedrebø, kommunikasjonssjef og prosjekteier for Minside og medlemsapp.