Flerspråklig nettside for 19 forhandlere

Kunde
Bavaria
Tjeneste
Teknologi og nyskaping
Lansert
2018
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. I dag er de en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere.

De nye nettsidene har blitt tatt meget godt i mot av de ansatte i Bavaria og deres kunder. Bilselgerne har allerede hatt stor suksess med salg av lagerførte biler, hvor nettsidene tilbyr oppdatert lagerstatus i et enkelt og elegant brukergrensesnitt på tvers av alle plattformer.

Internasjonal, flerspråklig og 19 forhandlere - nettsiden støtter opp om lokale kampanjer, og har et felles redigeringssystem bygget på publiseringsplattformen EPiServer. Nettsidene er designet av Halogen.

Vårt første samarbeid med Bavaria var tilbake i 2013 hvor vi fikk i oppdrag å lage nye nettsider. Etter lansering av denne, har vi kontinuerlig jobbet sammen for å sikre kvaliteten av nettsiden.

I 2017 og 2018 hadde vi et større prosjekt sammen, der vi jobbet tett sammen med kunden for å lage en helt ny side basert på et helt nytt design, og med en ny struktur.

bavaria.no