Nils Ree

Nils Ree

hva jobber du med?

Jeg utvikler digitale løsninger som løser et problem kundene har, som forenkler tjenester, prosesser, som hjelper dem i hverdagen. Jeg jobber også en del med integrasjon slik at arbeidsflyten mellom IT-systemer blir bedre, med supporthenvendelser fra kundene våre – og med vedlikehold av interne systemer i Solv. Og en haug med andre kjekke ting ...!

Nils sitter på stol forran pc skjerm

hvorfor Solv?

Helt siden jeg begynte her i 2012, har jeg blitt utfordret på nye ting, ting jeg kan noe om – og nye utfordringer. Jeg liker å jobbe med kombinasjonen av ny teknologi – og velprøvd, etablert teknologi. Min drivkraft er å utvikle løsninger som hjelper kundene, som gjør en forskjell, som bidrar til at de vokser, blir bedre.

Dessuten er det veldig godt miljø i Solv. Det er høyt under taket, god stemning og vi finner på kjekke ting sammen. Det er en god kombinasjon!

Bilde av Nils

ditt drømmeprosjekt?

Det må være et prosjekt som gir stor verdi for kunden – og der vi er mange kollegaer som løser oppgaven sammen. Det kan handle om tjenester som gjør at prosesser blir enklere, mer effektive for mange. Det er det mange eksempler på, blant annet i app-er vi utvikler for NorSea, som gjør hverdagen til dem som jobber der enklere, kjekkere, bedre. Det liker jeg!

ta kontakt med Nils

Vi er stadig på jakt etter flinke folk. Hvis det for tiden ikke er noen konkrete, ledige stillinger, så send oss likevel en åpen søknad. Kanskje finner vi en plass til deg likevel.

Nils Ree

Nils Ree

Seniorutvikler