Italo Chirico

Italo Chirico

hva jobber du med?

Jeg har ganske lang erfaring fra flere bransjer, dermed kan jeg litt om mye, som er et veldig godt utgangspunkt for å jobbe med rådgivning overfor små og store bedrifter. Jeg prøver så godt jeg kan å kombinere erfaring fra organisasjoner, forretningsprosesser og IT-verktøy for å løse kundenes problemer. En del ganger hjelper jeg kundene med å forstå hva utfordringene deres faktisk er. Når du da klarer å løse dem, komme videre, da smiler jeg ekstra på jobb! 

Surfing på Bore

hvorfor Solv?

Det er en herlig energi i Solv, som inspirerer. Her er det mange flinke folk, som løser problemer for kundene våre – og som sender positive signaler til menneskene rundt dem. Det gjør meg stolt og glad.

Bilde av Italo med ryggen til, notatbok på bordet i et møterom med presentasjon på storskjerm

drømmeprosjekt?

Drømmeprosjektet handler om å komme tidlig inn, være med i kartlegging av prosessene, utfordringene, spesifisere løsning og hjelpe kunden med å ta den i bruk. Jeg liker utrolig godt å ta i bruk informasjon som allerede er i systemene, men som ikke brukes. Skape merverdi, forenkle prosesser – og gjøre informasjon tilgjengelig. Det er stikkord for mitt drømmeprosjekt.

ta kontakt med Italo

Vi er stadig på jakt etter flinke folk. Hvis det for tiden ikke er noen konkrete, ledige stillinger, så send oss likevel en åpen søknad. Kanskje finner vi en plass til deg likevel.

Italo Chirico

Italo Chirico

Seniorrådgiver