Vi ønsker å bli husket for å ha endret noe,
skapt noe, gjort en forskjell.

rådgivere

Ofte starter det med å forstå utfordringene og mulighetsbildet. Veien videre vil variere. Uansett har vi flinke fagfolk som hjelper deg i havn.

Les hva rådgiver Italo sier

designere

Tjenestedesign, UX-design, interaksjonsdesign, funksjonelt design. Uansett, vi designer for å oppnå ønsket effekt.

Les om design

utviklere

Ønsker du å møte kundene dine på en bedre måte, forbedre prosesser, skape nye muligheter eller produkter? Uansett, vi kan hjelpe deg.

Les hva utvikler Nils sier

litt om oss

Solv ble etablert i Stavanger i 2011 under navnet Peanuts. I november 2018 byttet vi navn til Solv. Vi jobber hver dag for å hjelpe kundene våre. De skal oppleve at de er i gode hender.

Du finner vårt kontor i Stavanger, men vi hjelper kunder i hele landet.

En smilende Frode

For oss er det superviktig å ha det bra på jobben. Vi bruker en stor del av vår våkne tid på jobb, så den tiden må være vel anvendt. Vi har en positiv kultur,  vi er opptatte av samarbeid og godt humør, og vi bryr oss om hverandre.

Folk som spiller shuffleboard

jobbe hos oss?

For oss er det superviktig å ha det bra på jobben. Vi er en bra gjeng av nysgjerrige mennesker som bryr seg om hverandre. Vi jobber tett, designere, utviklere, rådgivere og kunder. Det skaper trivsel, faglig utvikling og bra leveranser.

Vi er stadig på jakt etter flinke folk, hvis du vil jobbe med oss, se vår jobbportal. Er du den rette, finner vi plass til deg.

ta kontakt

Ring oss eller send en epost. Legg gjerne ved din CV.

Morten Nessler

Morten Nessler

Daglig leder