Solv kjøper rekrutteringsbyrået Kefi

15.9.2021

Solv intensiverer jakten på de riktige hodene, for oss selv – og for deg gjennom vårt eget rekrutteringsbyrå: Coneqt. Og du, det magiske tallet er 33.581.

«Vi liker å jobbe i det stille. Den rette kandidaten er sannsynligvis ikke på søken etter ny jobb. Derfor foretrekker vi å jobbe med direkte søk – uten annonsering. Denne tilnærmingen gir en mer effektiv rekrutteringsprosess – og bedre presisjon».

- Det er det rekruttering av de beste IT-hodene handler om. Vi vil ikke annonsere ledige stillinger, men snakke med folk. Hva er interessene deres, hva drømmer de om, hva har de lyst til å gjøre? Hvordan matcher det med selskapenes ambisjoner? Her oppstår det spennende muligheter! Vi tar kontakt med kandidatene vi mener er riktige, vi sitter ikke og venter på at noen skal ringe, sier Morten Johnsen, daglig leder i Kefi AS.

Fra 1. august blir han del av Solv, eller rettere sagt Coneqt, rekrutteringsselskapet til Solv.

Langsiktig, strategisk arbeid

- Vi jobber strategisk med kundene våre over tid. Det handler om å utvikle kompetansen til selskapene gjennom tett samarbeid – og bevisst rekruttering av de rette folka, fortsetter Johnsen.

Men hvorfor Solv + Kefi?

- Vi har lyst til å komme inn i et større miljø, et miljø energi, et miljø som engasjerer, stimulerer og utvikler både meg og Sophia, som drar oss videre. Solv er et slikt miljø. Vi er eksperter på å finne IT-kompetanse. Da er det en stor fordel å jobbe tett sammen med det teknologiske miljøet i Solv, der det er mange dyktige folk, svarer Johnsen.

Kollega Sophia Lewis-Haaland er researcher – fra down under. Hun og Morten Johnsen har jobbet sammen i to år. Sophia representerer en tilnærming til rekrutteringsfaget som passer godt med entusiasmen som det allerede er en god porsjon av i Solv.

- Just wait till august. Da skal jeg bare snakke norsk, sier Sophia, på en nydelig kombo av engelsk og norsk.

Rekruttering til Solv – og eksterne

- Solv har store ambisjoner; vi skal vokse ytterligere i årene som kommer – med de rette folka. Vi skal finne folk som ikke vet at de har lyst på ny jobb. Og vi skal hjelpe andre selskaper med å finne de rette folka. Derfor forsterker vi Coneqt – og det er en glede å ønske Sophia og Morten velkommen til oss, sier Morten Nessler, daglig leder i Solv.

Det magiske tallet, ja.

33.581 er antallet LinkedIn-kontakter som Morten Johnsen, Sophia Lewis-Haaland og Morten Nessler har.Og hold deg fast; Morten Johnsen har 18.051 kontakter alene. Flesteparten av dem i Rogaland.

Det er bare å holde seg fast. Snart ringer han deg nemlig ...

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Morten Nessler
Tlf. 902 10 300

Morten Johnsen
Tlf. 934 48 434