Solv er perfekt match med Advania!

12.4.2024

Solv har bygget et unikt miljø som vi ønsker skal bestå – og bli enda bedre. Matchen mellom kundenes behov, Advania og Solv, kunne ikke blitt bedre.

Det er Hans-Ingar Løvstad som snakker. Han er direktør for consulting i Advania Norge, selskapet som nå eier 100 prosent av Solv.

I april hadde vi Hans Ingar på besøk hos oss. Da gikk vi gjennom ambisjonene for tiden som ligger foran.

Advania er store med mange ansatte og virksomheter i mange land, men vi skal oppleves som agile. Vi skal være preget av korte veier til beslutningene. Vi skal være nær kundene og deres behov, sier Løvstad, som selv har jobbet i Advania i to år etter å ha gründet og drevet egne IT-selskaper.

Solv blir fra 01.01.2025 del av Advania Consulting, som da vil ha rundt 150 konsulenter.

Kompetansen deres kommer til å bli svært viktig for oss! Vi skal hjelpe kundene våre med de komplekse problemstillingene. Vi skal, med hjelp av teknologi og rådgivning, understøtte kundenes forretning og ambisjoner. Konsulentmiljøet vi allerede har – og det Solv representerer med rådgivning, design og utvikling – er en glimrende kombinasjon, sier Hans-Ingar Løvstad.

Konsulentavdelingen til Advania består av fem tjenesteområder. Kort fortalt er gjengen eksperter på Microsoft sine produkter, som CRM-verktøyet Dynamics365. Konsulentavdelingen er også dyktige på AI, skyarkitektur og skyløsninger – og ikke minst på sikkerhet.

Takk for et inspirerende besøk, Hans-Ingar!