Lederintervjuet: Nytt, spennende og travelt. Der har vi våren til HR-Gry!

18.6.2024

Travelt, spennende, kjekt og innholdsrikt. Det er en god oppsummering av våren for samtlige av oss i Solv. Den følelsen vil vi gjerne beholde, men når mye skjer rundt oss, kan det være vanskelig å holde tunga beint i munnen, og sørge for å finne den rette balansen mellom jobb og fritid, travelt og kjekt. Heldigvis har vi HR-Gry.

– Det har skjedd utrolig mye på kort tid! Året startet i januar med tidenes beste arbeidsmiljøundersøkelse. Så kom nyheten om oppkjøp i Advania, og plutselig var hele gjengen på vei til Oslo for å bli med på Kick-off sammen med dem. I tillegg har Solv gjort det veldig bra så langt i år, og har en hel haug med nye prosjekter på gang. I tiden som kommer tror jeg det blir ekstra viktig at vi holder på kulturen og verdiene våre, samtidig som vi sørger for at overgangen til nytt selskap blir så smidig som mulig, sier Gry.

For Gry selv er det rekruttering som for tiden står i fokus. Strategien er å gjøre unna all rekruttering i vår, slik at vi heller kan bruke høsten på å få alle nye opp i fart. Foreløpig har vi 9 nye som enten har begynt eller som har signert så langt i år. Hennes viktigste oppgave blir å se til at de nye kommer inn i varmen, og at både nye og gamle opplever et sunt arbeidsmiljø der både det faglige, fysiske, psykiske og sosiale blir godt ivaretatt.

– Det er mye å se fram til! Nye folk, nye eiere og nye, spennende prosjekter. Også gleder vi oss jo veldig til Tyskland-turen i september. Jeg er utrolig stolt av alle sammen. Her er det bare flinke, positive og omsorgsfulle mennesker som bidrar til at Solv er et godt sted å være. Det gjør jobben min både kjekkere og lettere!

Dyktig, omsorgsfull, positiv, raus, og full av entusiasme, lagspill og integritet. Der har vi Gry. Og der har vi Solv!