Lederintervjuet: Slik er Fridas nye vår!

30.5.2024

Spennende prosjekter, tørre vitser - og høy faktureringsgrad. Der har du tre viktige elementer i våren til Frida Preacher og designgjengen i Solv.

– Det har vært en spennende vinter og vår! Nå har vi mange prosjekter i loopen, fordelt på et knippe kjekke kunder som ønsker seg strategisk merkevarebygging og design med digital spiss. Vi har fått styrket kompetansen vår med nye fjes, og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet av prosjektene vi holder på med, og til å gripe tak i de som kommer rundt neste sving, forteller Frida.

Jevnt tempo og god planlegging er nøkkelen til gode arbeidsdager for gjengen i design. Da må trivselen være på plass, og der er de gode. At designgjengen har et smittende humør, kan vi nok alle skrive under på.

– Jeg har alltid en god følelse når jeg kommer på kontoret. Det er kjekkest når vi har det travelt, men vi skal aldri ha det så travelt at vi ikke rekker å snakke med hverandre, det tror jeg er viktig, smiler hun.

Gode løsninger. God humor. God gang. Det er designgjengen, det! Takk for at dere er som dere er, og for jobben dere gjør. Ja, i den rekkefølgen!