Lederintervjuet: 100% uttelling for Italo og rådgivning!

6.6.2024

Utsolgt! Det må være årets ord, i alle fall for Italo og resten av rådgivningsteamet til Solv.

De har vi nemlig ikke sett på en stund, nettopp fordi de er 100 % ute på jobb for kundene våre. 100 % utleid og 0,4 % i sykefravær. Stort bedre enn det blir det faktisk ikke!

– Jeg er imponert over hvor fort vi har klart å snu oss etter en litt treig høst. Nå er alle i gang med spennende oppgaver hos kjekke kunder, vi jobber med å styrke laget vårt med flere rådgivere, og med å forlenge de avtalene som går mot slutten. Utfordringen for resten av året blir nok å vokse kontrollert, sørge for at vi holder på det samspillet vi har, og setter opp en timeplan som alle er fornøyde med. Men vi skal få til det og, sier Italo D. Chirico.

Når hele teamet sitter ute hos kunde, kan det være vanskelig å kjenne på teamfølelsen. Italo sørger derfor for at gjengen finner på noe kjekt så ofte som mulig. Og det gjør mye.

– Det ser i det hele tatt ut til å bli et veldig bra år. Alle har fått gode tilbakemeldinger fra kundene, alle er godt likt og alle bidrar, både til kundene og til det sosiale, og det gjelder hele Solv. Vi er flinke til å være oss selv og samtidig tenke butikk, uten at det blir for mye av det ene eller det andre, sier han.

100 % utsolgt, 100 % på og skal vi si ca. 150 % gode? Der har vi Italo og rådgivningsgjengen!